Ühel kenal päeval võttis minuga ühendust Kätlin, et sooviks minna perepilte tegema. Aga mitte mingeid tavalisi perepilte, kus fotograaf sätib inimesed poosidesse (mulle on jäänud selline mulje, et inimesed pelgavad neid “sätitud” poose), vaid hoopis fotolavastust väikese teepeoga. Tunnistasin, et ega ma ei ole kunagi fotolavastust veel teinud, aga hea meelega prooviks.

Kui teeserviis oli minu toodud (umbes seitsmest erinevast teekomplektist), panid nemad kõik teised asjad kokku. Käisid metsast puid toomas, et telgi raam ehitada ning tõid koogikesed ja tee tassidesse. Nagu ka sitsid-satsid ja padjad 🙂

Ma ei väsi kordamast, et see oli minu jaoks täiesti erakordne kogemus. Sain sellelt sessioonilt nii palju head energiat, uusi ideid ja ilmselt kinnitust sellele, millises stiilis fotosid edaspidi teha eelistan.

Alles ju kurtsin ühes postituses (link), et proovin taaskord erinevaid töötlusstiile, sest miski ei tundunud enam päris “see”. Vot see katsetamine kandis vilja, sest teepeo fotosessioon oli täpselt minu teetassike (muhhahaha). Kätlin sai endale sellelt tunniselt fotosessioonilt tervelt 238 fotot, sest ütlen ausalt – ma ei suuda armsate lastefotode vahel valikut teha, seega said nad umbes kõik 😀

Kui soovid minuga pildistama minna, vahet pole kas “sätitud” poosidega või fotolavastust, lapseootel, perega või üksinda ilupilte – kirjuta mulle aili@fotail.ee (või võta ühendust Facebookis).

Kes sellel nädalal endale aja broneerib, saab tunnise sessiooni asemel hoopis 1,5 tunnise sessiooni sama raha eest! Ja hoiatan – pärast saab vastu palju-palju pilte!

PS! Olen alates 7. augustist Tallinnas (vähemalt nädal aega), kui soovid pealinnas minuga pilte teha!