Tahaks öelda halleluuja, sest sain blogi korda… aga päris korras-korras ta minu jaoks siiski veel ei ole. Pusisin mis ma pusisin, hakkasin ÜKSHAAVAL kõiki blogipostitusigi ümber tõstma Bloggeri keskkonda (sest eksport/import võttis lihtsalt päevi kuniks A. mind üldse blogspotist välja logis ja kogu protsessi ära katkestas kogemata), kuniks mul sai villand. Tahtsin nii fotoblogi üldse kinni panna ja piirduda Facebookiga.

Tänaseni ei tea ning saa aru, miks ma ei saa päris selle kvaliteediga pilte siia fotoblogisse üles laadida, mida soovin. Ilmselt kõik soovitused olen juba ära kuulanud, osad on katsetanud, aga keegi ei saa aru, milles probleem (asi ei ole selles konkreetses teemas, iga teemaga hakib fotokvaliteeti). Nüüd sain vast enam-vähem üks ühele selle kvaliteediga, mis soovisin.

Rääkides aga sessioonist endast, siis oli tegemist vist tõesti ainsa välisessiooniga kui vihma ei sadanud. Hämmastav 😀 Kogu aeg seal Tallinnas kallas.

Natuke vajab see uus objektiiv ikka harjutamist, sest mu jaoks on natuke imelik, et ma ei saa alla 50mm enam kasutada. Muudkui liigu aga tahapoole, vaata, et kellelegi otsa ei koperdaks. Täitsa hämmastusse ajab, kui inimesed kasutavad 85mm fix objektiivi. KUIDAS!? 😀

PS!!! Oktoobris toimub Pillapalla peotoas Elvas sügispildistamine!!!