Tundub, et see on juba traditsiooniks saamas, et kui mul on stuudios mingi teema üleval, jõuavad siia üles pildid vaid ühelt ainsalt sessioonilt. Tegelikult on nii raske alati neid pilte välja valida, sest ma ikka veel olen pooleldi selline emotsioonide otsija, et isegi kui ei ole õige silm fookuses, siis annan ikka pildi üle, sest emotsioon, noh!

Seega teed kliendi jaoks valiku… aga siis siia blogisse tuleb ju veelgi kriitilisem valik postitada. Muidugi nii saaksin ma tõesti enda üle antavate piltide arvu vähendada, kui võtangi sellise pilguga, et mida ma tõesti avalikult ka tahan teiega jagada. See on aga hoopis omaette ooper, et kui palju pilte siis võiks ikkagi üle anda (ja appi mis ma hinnaks siis panen… jne).

Kevadstuudio on enda kujundusega mul veel kaks nädalat üleval ja saab enda luksusliku finaali emadepäeval kui teen ühe suure-suure minisessioonide päeva – 30 minutit / 50 EUR (piltide arv on noh… nagu ikka… 25-90, okei, dramaatiline, aga vabalt võib 50 kanti minna). Täpsemate kellaaegade osas palun võta ühendust kirjutades kas Facebooki või aili@fotail.ee.