Ja ongi jõulud läbi! Mõni päev tagasi sain töödeldud viimased jõulustuudio fotod ning pildid üle antud ning jõulustuudio 2017 sai endale selega punkti.

Tagantjärele on mul täitsa kahju, et rohkem siia midagi jõuludest ei postitanud… justkui midagi poleks üldse juhtunudki. Ometi kohtusin nii paljude toredate inimestega selle 2.5 kuu jooksul ja tänan vaid seda, et ma Instagrammiski osaliselt aktiivne olin sellel ajal 😀

Seega, et üks korralik punkt sellele trallile panna ka piltide näol, panen siia üles väikese galerii ühe lõbusa perekonna fotosessioonist. Mingeid lisatarkusi ma siia sellel korral lisama ei hakka, sest ma lihtsalt ei tea enam mis üldse oleks konkreetselt jõulustuudio juures enam huvitav, sest asi ju kokku pakitud 😀 Kui teil on küsimusi, mis vajaks vastuseid või teil on hea idee, millest võiksin fotoblogis kirjutada – anna teada!

LISAINFO!

Sõbrapäevastuudio (ja alates märtsist kevadstuudio) on avatud alates 1. veebruarist.

Vahemikus 6.-9. veebruar ei võta ma vastu pildistamisi.

Veebruarikuus on võimalik aegu broneerida veel 1.02. / 3.-5.02. / 10.-16.02. / 26.-28.02.

OLEN TALLINNAS 17.-24.02. ja võtan vastu broneeringuid Tulbi Fotostuudiosse!